Meniu Închide

Beneficii

Beneficii pentru afacerea dumneavoastră

Descoperiţi beneficiile importante pe care le puteţi obţine prin automatizarea producţiei – toate aceste beneficii au făcut din roboţii cobot UR nişte elemente esenţiale în domeniul industrial şi în industria roboţilor colaborativi.

PROGRAMARE UŞOARĂ

Tehnologia patentată permite operatorilor fără experienţă să configureze rapid şi să opereze roboţii noştri cobot cu vizualizare 3D intuitivă. Pur şi simplu mişcaţi braţul robotic spre punctele de referinţă dorite sau atingeţi tastele săgeată de pe tableta digitală uşor de folosit.

CONFIGURARE RAPIDĂ

Universal Robots a revoluţionat configurarea roboţilor cobot, reducând implementarea robotică tipică timp de săptămâni la numai câteva ore. Timpul mediu de configurare raportat de clienţii noştri este de numai jumătate de zi. Experienţa inedită a unui operator neinstruit de a despacheta robotul cobot, a-l monta şi a programa prima sarcină simplă durează mai puţin de o oră.

IMPLEMENTARE FLEXIBILĂ

Nu fiţi limitaţi de robotica dedicată. Universal Robots sunt uşori, ocupă un spaţiu redus, şi sunt uşor de re-implementat pentru mai multe aplicaţii fără a schimba aspectul produsului. Utilizarea roboţilor cobot în procese noi este rapidă şi facilă, aveţi posibilitatea de a automatiza aproape orice sarcină manuală, inclusiv cele cu loturi mici sau inversare rapidă Cobotul poate refolosi programe pentru sarcini repetitive.

COLABORATIV ŞI SIGUR

Acum puteţi înlocui operatorii umani în locurile de muncă murdare, periculoase şi monotone pentru a reduce stresul repetitiv şi accidentele. Optzeci la sută din roboţii UR din toată lumea operează fără protecţie (după evaluarea riscului), alături de operatorii umani. Sistemul de siguranţă al roboţilor noştri este aprobat şi certificat deTÜV (Asociaţia Germană pentru Inspecţii Tehnice).

ÎNCEPEŢI ASTĂZI

Roboţii colaborativi sunt eficienţi din punct de vedere al costului, siguri şi flexibili în ceea ce priveşte implementarea. Roboţii colaborativi – sau coboţi – facilitează mai mult ca oricând automatizarea pentru întreprinderile mici şi mijlocii.

 

Căutaţi un robot colaborativ?

Începeţi cu Coboţi