Meniu Închide

Despre noi

venveo-609390-unsplash

Cine suntem?

Societatea noastra a fost infiintata pentru a veni cu solutii adecvate pentru industrie cu echipamente, service, piese de schimb si consumabile, menite sa reduca costurile de mentenanta si a costurilor in general.

Principalele domenii in care activam sunt urmatoarele – robotica, sisteme de aplicare adeziv, actionari pneumatice si abrazive.

pexels-photo-416405

Cu ce ne ocupam?

Societatea Kovacs Trade Company s-a înfiinţat în anul 1997 şi are ca obiect de activitate importul,distributia  de utilaje si consumabile industriale.        

Suntem reprezentanţi oficiali în România pentru urmatoarele mărci consacrate: Robatech, WHLeary, Viscotec, Enpro, Fladder, Scandicsand , SIA Abrasives, Macvalve, PHD.

Domeniile de activitate

Roboţii colaborativi (coboţi) eficienţi din punctul de vedere al costului, flexibili, siguri şi uşor de utilizat sunt biletul spre un mai mare control al afacerii dumneavoastră. 

Fiecare sector are criteriile proprii si cerintele referitoare la aplicatiile de adeziv. Adeziv cald sau rece, aplicare punctata sau in forma de linie continuua sau suprafata complete – rapid si precis.

Este prezent la nivel global şi este reprezentat în fiecare industrie majoră pentru a sprijini funcţionarea profitabilă a utilajelor, echipamentelor clienţilor.

Inovație de neegalat și una dintre cele mai cuprinzătoare game de produse cu soluții pentru toate materialele, o mare varietate de aplicații și abrazive în toate formele și formele.

Concentrându-se pe logistică și depozitare, Geek + conduce revoluția tehnologică, prin aplicarea de robotică avansată și tehnologii AI pentru a realiza o flexibilitate ridicată și soluții inteligente de automatizare în logistică.