Meniu Închide

Robatech

Tehnologia aplicarii de adeziv de clasa mondiala

Robatech cu sediul central in Elvetia, este leader in productia sistemelor industriali de aplicare adezivi de inalta calitate. Sistemele noastre precise de aplicare adeziv sustin clientii nostrii din diferitele ramuri ale industriei in procesarea eficienta a adezivilor calzi (hot melt) si adezivilor reci. Ca leader in service si technologia “verde” pentru sisteme de aplicare adezivi, ne bazam pe sustenabilitate. Produsele noastre – fabricate in parte folosind energia solara – sunt optimizate in folosirea energiei, deci reduc poluarea mediului inconjurator. Pretutindeni si aproape. Suntem prezenti in 61 de tari. Reprezentanta Robatech din tara Dumneavoastra asteapta sa va raspunda la orice intrebare pe care l-ati avea legat de sistemele de aplicare adezivi.

Fiecare sector are criteriile proprii si cerintele referitoare la aplicatiile de adeziv. Adeziv cald sau rece, aplicare punctata sau in forma de linie continuua sau suprafata complete – rapid si precis. Datorita structurii modulare si a aplicatiilor special concepute pentru aplicarea de adezivi, suntem in masura sa oferim o varietate mare si solutii  individuale de aplicare adezivi.

Robatech este partenerul de pretutindeni din lume pentru echipamente de aplicare adeziv. Technologii de aplicare  eficiente si precise de aplicare adeziv este activitatea noastra de baza. Suntem bucurosi sa va prezentam varietatea produselor, solutiilor si serviciilor referitoare la echipamentele Dumneavoastra de aplicare adeziv.