Meniu Închide

Robotica

ROBOŢII UNIVERSAL ROBOTS SUNT UTILIZAŢI ÎN PESTE 25.000 MEDII DE PRODUCŢIE ÎN FIECARE ZI

Companie
Bajaj auto
Aplicație
Preluare şi Plasare
Aplicație
Șlefuire
Companie
Continental
Aplicație
Supravegherea mașinilor
Companie
Orkla foods
Aplicație
Ambalare și paletizare

Vă ajutăm să începeţi

Roboţii colaborativi (coboţi) eficienţi din punctul de vedere al costului, flexibili, siguri şi uşor de utilizat sunt biletul spre un mai mare control al afacerii dumneavoastră. Nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la un cobot care se îmbolnăveşte sau care îşi dă demisia fără preaviz, care se plictiseşte sau se accidentează, sau care are nevoie de prea mult timp să înveţe un proces nou.
Beneficiaţi de toate avantajele automatizării
Dacă progresul vă este zădărnicit de lipsa personalului calificat în producţie, nu disperaţi.
Roboţii colaborativi (coboţi) ajută la reducerea decalajelor privind competenţele în operaţiunile de fabricaţie începând cu întreprinderile mici şi mijlocii până la marile companii multinaţionale.
Instruire pentru manipularea facilă a roboţilor.
Instruire online gratuită de la Universal Robots Academy îi ajută pe angajaţii actuali să devină programatori şi integratori de succes ai roboţilor cobot în mai puţin de 90 minute.
Vizitaţi showroom-ul nostru pentru soluţii UR+
Pe braţul robotic este montat un end-effector (receptor final) care interacţionează cu piese şi maşini. Acesta poate fi o cupă de aspiraţie sau un dispozitiv de prindere cu două degete pentru apucarea pieselor, un instrument de sudură în puncte sau aproape orice altceva vă puteţi imagina şi care vă satisface necesităţile de lucru.
Descărcaţi Manuale, Software & Documentaţie
Căutați cea mai recentă versiune de software, manualul de service sau doriți să aflați mai multe despre roboții noştri colaborativi? Puteți găsi totul pe site-ul nostru de asistență.

Căutaţi un robot colaborativ?

Doriţi să începeţi cu roboţii noştri cobots?

Trimiteti numarul de telefon si un email si noi va vom contacta:

Activitatea noastră constă în a aduce braţele robotice industriale cu 6 axe, sigure, flexibile şi uşor de folosit, în întreprinderile de orice mărime, la nivel mondial. Dezvoltăm roboţi colaborativi industriali care automatizează şi simplifică procesele industriale repetitive. Această abordare permite departamentelor de producție să atribuie membrilor personalului sarcini mai plăcute – crearea de locuri de muncă care să le ofere noi provocări și să adauge valoare companiei.