Meniu Închide

Universal Robot UR16

PREZENTAREA e-Series

Construită cu gândul la viitor, e-Series este proiectată pentru a crește în capacitate odată cu business-ul tău, o rampă de lansare spre îmbunătățirea calității produsului și a productivității, pentru a putea fi mereu cu un pas înaintea competitorilor tăi.

Echipată cu programare intuitivă, utilizare versatilă și o listă aproape nesfârșită de oportunități de completare, e-Series este un ajutor în producție indiferent de sectorul industrial, dimensiunea societății sau natura produsului. E-Series face automatizarea colaborativă mai accesibilă pentru tine.

UR16e Quick facts

RAZA DE ACŢIUNE

900 mm / 35.4 inch

SARCINĂ UTILĂ

16 kg / 35.3 livre

AMPRENTĂ

Ø 190 mm

GREUTATE

33.1 kg / 73 livre

ALEGE UN ROBOT

Alege noul tău robot

Cea mai recentă ofertă pe linia noastră de roboți colaborativi, UR16e împuternicește agenții de schimbare pregătiți pentru viitor cu inovații colaborative, un Human Centric UX(design centrat pe persoană), și un ecosistem pentru fiecare aplicație.Transformă ambițiile în rezultate schimbând modul în care sunt făcute lucrurile cu cea mai flexibilă platformă de automatizare.

PROGRAMARE UŞOARĂ

Tehnologia patentată permite operatorilor fără experienţă să configureze rapid şi să opereze roboţii noştri cobot cu vizualizare 3D intuitivă. Pur şi simplu mişcaţi braţul robotic spre punctele de referinţă dorite sau atingeţi tastele săgeată de pe tableta digitală uşor de folosit.

CONFIGURARE RAPIDĂ

Universal Robots a revoluţionat configurarea roboţilor cobot, reducând implementarea robotică tipică timp de săptămâni la numai câteva ore. Timpul mediu de configurare raportat de clienţii noştri este de numai jumătate de zi. Experienţa inedită a unui operator neinstruit de a despacheta robotul cobot, a-l monta şi a programa prima sarcină simplă durează mai puţin de o oră.

IMPLEMENTARE FLEXIBILĂ

Nu fiţi limitaţi de robotica dedicată. Universal Robots sunt uşori, ocupă un spaţiu redus, şi sunt uşor de re-implementat pentru mai multe aplicaţii fără a schimba aspectul produsului. Utilizarea roboţilor cobot în procese noi este rapidă şi facilă, aveţi posibilitatea de a automatiza aproape orice sarcină manuală, inclusiv cele cu loturi mici sau inversare rapidă Cobotul poate refolosi programe pentru sarcini repetitive.

COLABORATIV ŞI SIGUR

Acum puteţi înlocui operatorii umani în locurile de muncă murdare, periculoase şi monotone pentru a reduce stresul repetitiv şi accidentele. Optzeci la sută din roboţii UR din toată lumea operează fără protecţie (după evaluarea riscului), alături de operatorii umani. Sistemul de siguranţă al roboţilor noştri este aprobat şi certificat deTÜV (Asociaţia Germană pentru Inspecţii Tehnice).

EFECTORI ȘI ACCESORII DE ULTIMĂ GENERAȚIE PENTRU ROBOTUL COLABORATIV UR16e

KENOS KCS
Gripper

VG10
VACUUM GRIPPER

MICROSCAN GUIDANCE
FOR UR ROBOTS

Sunteţi gata să începeţi?

Vedeţi ce poate face robotul colaborativ industrial UR16e, cât de uşor se programează şi cât este de flexibil.

SUNTEŢI GATA SĂ VĂ AUTOMATIZAŢI AFACEREA?

Robotul colaborativ industrial Universal Robots UR16e este cel mai mare braț robotizat industrial, conceput pentru sarcini mai mari, unde precizia și fiabilitatea sunt de o importanță capitală. Cu brațul robotului industrial UR16e puteți automatiza procesele și sarcinile care cântăresc până la 16 kg.

Procesele de colaborare mai grele, cum ar fi: ambalarea, paletizarea, asamblarea și preluarea şi plasarea sunt toate potrivite pentru robotul industrial UR16e. Cu o rază de acoperire de până la 1300 mm, robotul industrial UR16e este conceput pentru a fi mai eficient în îndeplinirea sarcinilor pe o suprafaţă mai mare. Prin urmare, puteți economisi timp pe liniile de producție unde distanța poate fi un factor.

Robotul industrial colaborativ UR16e este foarte ușor de programat, oferă configurare rapidă, este colaborativ și sigur și, la fel ca și alți roboți de acest tip, are unul dintre cei mai reduşi timpi de recuperare a investiţiei din industrie.