Meniu Închide

Universal Robot UR3

PREZENTAREA e-Series

 

Construită cu gândul la viitor, e-Series este proiectată pentru a crește în capacitate odată cu business-ul tău, o rampă de lansare spre îmbunătățirea calității produsului și a productivității, pentru a putea fi mereu cu un pas înaintea competitorilor tăi.

Echipată cu programare intuitivă, utilizare versatilă și o listă aproape nesfârșită de oportunități de completare, e-Series este un ajutor în producție indiferent de sectorul industrial, dimensiunea societății sau natura produsului. E-Series face automatizarea colaborativă mai accesibilă pentru tine.

RAZA DE ACŢIUNE

500 mm / 19,7 inch

SARCINĂ UTILĂ

3 kg / 6,6 livre

AMPRENTĂ

128 mm / 5,03 inch

GREUTATE

11 kg / 24,3 livre

ALEGE UN ROBOT

UR3

Roboții noștri colaborativi reprezentativi au fost construiți ținând cont de versatilitate și adaptabilitate. Având o greutate redusă, ușor de programat și complet personalizabil, UR3 este proiectat pentru a se integra perfect în orice unitate de producție, indiferent de sectorul industrial, de dimensiunea și natura produselor.

UR3e

Cea mai recentă ofertă pe linia noastră de roboți colaborativi, UR3e împuternicește agenții de schimbare pregătiți pentru viitor cu inovații colaborative, un Human Centric UX(design centrat pe persoană), și un ecosistem pentru fiecare aplicație.Transformă ambițiile în rezultate schimbând modul în care sunt făcute lucrurile cu cea mai flexibilă platformă de automatizare.

PROGRAMARE UŞOARĂ

Tehnologia patentată permite operatorilor fără experienţă să configureze rapid şi să opereze roboţii noştri cobot cu vizualizare 3D intuitivă. Pur şi simplu mişcaţi braţul robotic spre punctele de referinţă dorite sau atingeţi tastele săgeată de pe tableta digitală uşor de folosit.

CONFIGURARE RAPIDĂ

Universal Robots a revoluţionat configurarea roboţilor cobot, reducând implementarea robotică tipică timp de săptămâni la numai câteva ore. Timpul mediu de configurare raportat de clienţii noştri este de numai jumătate de zi. Experienţa inedită a unui operator neinstruit de a despacheta robotul cobot, a-l monta şi a programa prima sarcină simplă durează mai puţin de o oră.

IMPLEMENTARE FLEXIBILĂ

Nu fiţi limitaţi de robotica dedicată. Universal Robots sunt uşori, ocupă un spaţiu redus, şi sunt uşor de re-implementat pentru mai multe aplicaţii fără a schimba aspectul produsului. Utilizarea roboţilor cobot în procese noi este rapidă şi facilă, aveţi posibilitatea de a automatiza aproape orice sarcină manuală, inclusiv cele cu loturi mici sau inversare rapidă Cobotul poate refolosi programe pentru sarcini repetitive.

COLABORATIV ŞI SIGUR

Acum puteţi înlocui operatorii umani în locurile de muncă murdare, periculoase şi monotone pentru a reduce stresul repetitiv şi accidentele. Optzeci la sută din roboţii UR din toată lumea operează fără protecţie (după evaluarea riscului), alături de operatorii umani. Sistemul de siguranţă al roboţilor noştri este aprobat şi certificat deTÜV (Asociaţia Germană pentru Inspecţii Tehnice).

PERSONALIZAŢI SOLUŢIA ROBOTIZATĂ PERFECTĂ

Universal Robots+ este o platformă online cu efectori de roboţi industriali certificaţi de Universal Robots, software şi accesorii de la cei mai buni dezvoltatori din lume – proiectate special pentru a lucra impecabil cu roboţii noştri colaborativi.

Trimiteti numarul de telefon si un email si noi va vom contacta:

EFECTORI ȘI ACCESORII DE ULTIMĂ GENERAȚIE PENTRU ROBOTUL COLABORATIV UR3

SENZOR FORŢĂ DE CUPLU

GHIDAREA ROBOTULUI CU 
INSPECTOR SICK

WEISS ROBOTICS 
GRIPKIT-P

SUNTEŢI GATA SĂ VĂ AUTOMATIZAŢI AFACEREA?

Robotul colaborativ UR3 este un robot de masă colaborativ mai mic, perfect pentru sarcinile de asamblare ușoară și operaţiuni automate pe bancul de lucru. Cobotul compact de masă cântărește numai 11 kg (24,3 livre), dar are o sarcină utilă de 3 kg (6,6 livre), o rotație de 360 ​​de grade la toate îmbinările și o rotație infinită al articulația din capăt. Aceste caracteristici unice fac din cobotul UR3 cel mai flexibil robot de masă colaborativ, ușor de folosit pentru a lucra alături de angajații actuali de pe piață.

Robotul colaborativ UR3 este un asistent optim în aplicațiile de asamblare, polizare, lipire și înşurubare, care necesită o calitate uniformă a produsului. Robotul colaborativ de masă poate fi de asemenea utilizat într-o stație separată de lucru montată pe banc, pentru preluarea, asamblarea și plasarea pieselor în fluxurile de producție optimizate. Datorită formei sale compacte și a programării ușoare, este ușor să-l mutaţi între sarcini pentru a satisface nevoile de producție, având ca rezultat un cost total redus al proprietății și o perioadă de recuperare a investiţiei foarte rapidă.

Aplicațiile robotului UR3 cuprind industriile de producţie, de la dispozitive medicale până la circuite și componente electronice.