Meniu Închide

Universal Robot UR5

PREZENTAREA e-Series

 

Construită cu gândul la viitor, e-Series este proiectată pentru a crește în capacitate odată cu business-ul tău, o rampă de lansare spre îmbunătățirea calității produsului și a productivității, pentru a putea fi mereu cu un pas înaintea competitorilor tăi.

Echipată cu programare intuitivă, utilizare versatilă și o listă aproape nesfârșită de oportunități de completare, e-Series este un ajutor în producție indiferent de sectorul industrial, dimensiunea societății sau natura produsului. E-Series face automatizarea colaborativă mai accesibilă pentru tine.

RAZA DE ACŢIUNE

850 mm / 33,5 inch

SARCINĂ UTILĂ

5 kg / 11 livre

AMPRENTĂ

149 mm / 5,9 inch

GREUTATE

18,4 kg / 40,6 livre

ALEGE UN ROBOT

UR5

Roboții noștri colaborativi reprezentativi au fost construiți ținând cont de versatilitate și adaptabilitate. Având o greutate redusă, ușor de programat și complet personalizabil, UR5 este proiectat pentru a se integra perfect în orice unitate de producție, indiferent de sectorul industrial, de dimensiunea și natura produselor.

UR5e

Cea mai recentă ofertă pe linia noastră de roboți colaborativi, UR5e împuternicește agenții de schimbare pregătiți pentru viitor cu inovații colaborative, un Human Centric UX(design centrat pe persoană), și un ecosistem pentru fiecare aplicație.Transformă ambițiile în rezultate schimbând modul în care sunt făcute lucrurile cu cea mai flexibilă platformă de automatizare.

PROGRAMARE UŞOARĂ

Tehnologia patentată permite operatorilor fără experienţă să configureze rapid şi să opereze roboţii noştri cobot cu vizualizare 3D intuitivă. Pur şi simplu mişcaţi braţul robotic spre punctele de referinţă dorite sau atingeţi tastele săgeată de pe tableta digitală uşor de folosit.

CONFIGURARE RAPIDĂ

Universal Robots a revoluţionat configurarea roboţilor cobot, reducând implementarea robotică tipică timp de săptămâni la numai câteva ore. Timpul mediu de configurare raportat de clienţii noştri este de numai jumătate de zi. Experienţa inedită a unui operator neinstruit de a despacheta robotul cobot, a-l monta şi a programa prima sarcină simplă durează mai puţin de o oră.

IMPLEMENTARE FLEXIBILĂ

Nu fiţi limitaţi de robotica dedicată. Universal Robots sunt uşori, ocupă un spaţiu redus, şi sunt uşor de re-implementat pentru mai multe aplicaţii fără a schimba aspectul produsului. Utilizarea roboţilor cobot în procese noi este rapidă şi facilă, aveţi posibilitatea de a automatiza aproape orice sarcină manuală, inclusiv cele cu loturi mici sau inversare rapidă Cobotul poate refolosi programe pentru sarcini repetitive.

COLABORATIV ŞI SIGUR

Acum puteţi înlocui operatorii umani în locurile de muncă murdare, periculoase şi monotone pentru a reduce stresul repetitiv şi accidentele. Optzeci la sută din roboţii UR din toată lumea operează fără protecţie (după evaluarea riscului), alături de operatorii umani. Sistemul de siguranţă al roboţilor noştri este aprobat şi certificat deTÜV (Asociaţia Germană pentru Inspecţii Tehnice).

PERSONALIZAŢI SOLUŢIA ROBOTIZATĂ PERFECTĂ

Universal Robots+ este o platformă online cu efectori de roboţi industriali certificaţi de Universal Robots, software şi accesorii de la cei mai buni dezvoltatori din lume – proiectate special pentru a lucra impecabil cu roboţii noştri colaborativi.

Trimiteti numarul de telefon si un email si noi va vom contacta:

EFECTORI ȘI ACCESORII DE ULTIMĂ GENERAȚIE PENTRU ROBOTUL COLABORATIV UR3

PICK-IT 3D ROBOT
VISION SYSTEM

Kit tip gaifer cu 3 degete pentru
Universal Robots

Ghidarea robotului cu
Inspector SICK

Sunteţi gata să începeţi?

Vedeţi ce poate face robotul colaborativ UR5 (cobot), cât de uşor se programează şi cât este de flexibil.

SUNTEŢI GATA SĂ VĂ AUTOMATIZAŢI AFACEREA?

Braţul robotului industrial ușor, extrem de flexibil și colaborativ UR5 vă permite să automatizați sarcini repetitive și periculoase cu sarcini utile de până la 5 kg. Robotul flexibil UR5 este ideal pentru a optimiza procesele de colaborare cu greutate redusă, cum ar fi: preluarea, plasarea și testarea.

Cu o rază de lucru de până la 33,5 inch (850 mm), robotul colaborativ UR5 pune totul la dispoziție, oferind timp angajaților dvs. pentru a adăuga valoare altor etape de producție.

Robotul UR5 de la Universal Robots este foarte ușor de programat, oferă configurare rapidă, este colaborativ și sigur și, la fel ca și alți roboți de acest tip, are unul dintre cei mai reduşi timpi de recuperare a investiţiei din industrie.